Coronavirus: trucs i psico-càpsules

Donada la situació actual us oferim un recull de recursos, que de ben segur us poden servir d’ajut. La crisi psicològica que està provocant el covid-19, o coronavirus, també es global. El confinament ja comença a passar factura a moltes de nosaltres. Una pesada factura emocional.

El trencament brusc amb la rutina, el confinament a les llars, la convivència durant tantes hores, o la sensació de soledat poden comportar que les nostres emocions canviin molt. De vegades, i a mesura que passen els dies més, aquestes emocions costen de gestionar. No disposem dels recursos que podíem fer servir abans com sortir a córrer, anar a prendre alguna cosa amb amics, anar a classes de ioga, o quedar amb algú per fer sexe. Quan tot això que tant alliberava no ho podem fer, les emocions que abans gestionavem no son tant fàcils de reconduir. A aquestes alçades del confinament segur que ja ho heu experimentat.

Per això necessitem noves eines. Noves estratègies per poder estar be, sentir-nos bé, i fer sentir bé als que ens envolten.

Les informacions que podem trobar per internet estan sent una valuosa eina, donat que no podem interactuar amb altres persones, o evadir-nos com ho acostumàvem a fer. Per això hem volgut elaborar alguns recursos per ajudar-vos a poder-los trobar aquí els necessiteu. Si en teniu d’altres que creieu que poden ser d’interès ens els podeu fer arribar a info@capsisvilanova o a @centrecapsisvilanova a les xarxes.

Entre tots i totes ho superarem!


https://www.facebook.com/capsis.vilanova

https://www.instagram.com/centrecapsisvilanova

Desplaçat dalt de tot
Enviar whatsapp
Et podem ajudar?
Hola, et podem ajudar?