OLGA ARMENGOL

Em vaig llicenciar a l’any 2002 en Psicologia a la Universitat Ramon Llull, i des de llavors he enfocat la meva formació i experiència professional en el diagnòstic i tractament d’infants i adolescents des d’una vessant principalment psicoanalítica. He realitzat la meva formació complementària com a Psicoterapeuta a l’Hospital Sant Joan de Déu, i a l’Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica, i en l’actualitat m’estic formant en Atenció Precoç. Tot i la meva formació reglada el meu aprenentatge s’ha consolidat arrel de ser mare. Tinc un fill de 6 anys i una filla de 4 que son els meus millors mestres. 

En la meva experiència professional he treballat com a psicòloga en diversos dispositius d’atenció psicològica a infants i adolescents com el CSMIJ de Vilanova, l’Hospital de dia d’Adolescents de Sant Joan de Déu, o el Punt de Trobada Familiar del Garraf, treballant sola o en equip en el meu principal objectiu professional: procurar la millora del benestar emocional i familiar dels infants i adolescents amb dificultats. El ritme de treball de les institucions públiques m’han ajudat a valorar més el luxe que representa poder disposar de temps a l’hora de tractar amb infants i adolescents. 

Des de l’any 2006 també treballo a nivell privat com a psicòloga i psicoterapeuta d’infants i adolescents. En la meva tasca psicoterapèutica em centro en l’exploració i tractament emocional de l’infant, i el funcionament familiar, ja que considero que tots dos aspectes estan interrelacionats i repercuteixen per igual en el seu benestar. Mitjançant la confiança que les famílies dipositen en mi, puc acostar-me al món intern de l’infant i l’adolescent ajudant-lo a resoldre tot allò que pot estar perjudicant el seu creixement emocional i la seva salut mental. Segons cada càs treballo amb la paraula, el dibuix o el joc, basant-me en les teories psicoanalítiques i emprant les eines psicoterapèutiques que considero més adequades en cada nen@ i situació.

 

Facebook, Twitter i Instagram: @olgaapsico

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/olga-armengol-56b06313/

 

OLGA ARMENGOL, Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta Col. 13744


Comments

OLGA ARMENGOL — 2 comentaris

  1. Molt agraïda per com ens has ajudat. La meva filla ha fet un canvi impressionant gracies al treball que heu fet. Mai t’ho podré agraït prou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *