OLGA ARMENGOL

Em vaig llolga armengolicenciar a l’any 2002 en Psicologia a la Universitat Ramon Llull, i des de llavors he enfocat la meva formació i experiència professional en el diagnòstic i tractament d’infants i adolescents des d’una vessant principalment psicoanalítica. Vaig realitzar els cursos de formació de Postgrau en Diagnòstic Clínic i Psicoteràpia d’Infància i Adolescència a l’Hospital Sant Joan de Déu. He aprofundit en els meus coneixements en psicodiagnòstic i psicoteràpia a l’Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica i l’Universitat de Girona, on he finalitzat dos màsters en Psicoteràpia Psicoanalítica.

En la meva experiència professional he treballat com a psicòloga en diversos dispositius d’atenció psicològica a infants i adolescents com el CSMIJ de Vilanova, l’Hospital de dia d’Adolescents de Sant Joan de Déu, o el Punt de Trobada Familiar del Garraf, treballant sola o en equip en el meu principal objectiu professional: procurar la millora del benestar emocional i familiar dels infants i adolescents amb dificultats.

Des de l’any 2004 també treballo a nivell privat com a psicòloga i psicoterapeuta d’anfants i adolescents. En la meva tasca psicoterapèutica em centro en l’exploració i tractament emocional de l’infant, i el funcionament familiar, ja que considero que tots dos aspectes estan interrelacionats i repercuteixen per igual en el seu benestar. Mitjançant la confiança que les famílies dipositen en mi, puc acostar-me al món intern de l’infant i l’adolescent ajudant-lo a resoldre tot allò que pot estar perjudicant el seu creixement emocional i la seva salut mental. Segons cada càs treballo amb la paraula, el dibuix o el joc, basant-me en les teories psicoanalítiques i emprant les eines psicoterapèutiques que considero més adequades en cada càs i situació.

OLGA ARMENGOL, Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta Col. 13744


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *