Capsis Vilanova

Neuropsicologia

La neuropsicologia és la branca de les neurociències que estudia les relacions entre cervell i conducta tant en persones sanes com les que han patit un dany cerebral.

Neuropsicologia Capsis

A qui pot ajudar i a què pot ajudar la Neuropsicologia?

Treballem amb persones sanes que vulguin millorar o potenciar les seves habilitats cognitives, però sobretot treballem per millorar els dèficits cognitius (dificultats en la memòria, atenció, funcions executives, llenguatge,…) causats per determinades patologies com demències, ictus, epilèpsia, tumors,… en adults i TDAH, dislèxia, trastorns d’aprenentatge, epilèpsia,… en infants.

Pretenem la màxima funcionalitat i autonomia de la persona tant rehabilitant aquelles funcions deteriorades com potenciant aquelles altres que són punts forts de la persona. Dotem a la persona d’estratègies compensatòries i ajudes externes en els casos necessaris i facilitem l’adaptació a l’entorn.


A CAPSIS Vilanova treballem de forma multidisciplinar i coordinada amb els altres professionals del centre i professionals externs.

La secció de Neuropsicologia de CAPSIS treballa sovint conjuntament amb els nostres serveis de Neurofeedback, Psiquiatria, Psicoteràpia i Coaching.


LAURA COLL BENAGES
Neuropsicòloga de CAPSIS Vilanova
Scroll hacia arriba
Enviar whatsapp
Et podem ajudar?
Hola, et podem ajudar?