Capsis Vilanova

OLGA ARMENGOL

Psicòloga Col.legiada 13744 i Psicoterapeuta especialitzada en psicoteràpia psicoanalítica/psicodinàmica i EMDR. Atenció psicològica a Infants, Adolescents i Adults. 

Em vaig llicenciar a l’any 2002 en Psicologia a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. M’he format en pscicodiagnòstic i psicoteràpia realitzant dos postgraus al Hospital de Sant Joan de Déu, amb pràctiques en les seves unitats especialitzades en trastorns de la infància i l’adolescència, i a l’hospital de Sant Boi en les unitats d’adults Aguts i Sub-Aguts. Arrel de la formació rebuda, em vaig especialitzar com a Psicoterapeuta Psicoanalítica a l’Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica i la Universitat de Girona. Darrerament he realitzat un màster d’especialització en Primera Infància i Família per la Universitat de Barcelona, i soc especialista en teràpia EMDR per l’Associació EMDR España, on realitzo formació continuada. 

M’apassiona la meva feina, i m’agrada tractar cada persona amb la mateixa calidesa i qualitat amb la que m’agradaria que em tractessin a mi. La qualitat de la relació terapèutica, el rigor científic, la confidencialitat del tractament, i el respecte vers la persona i la seva individualitat son eixos que tinc molt presents. Entenc les dificultats emocionals i problemes com l’ansietat o la depressió com a símptomes d’aspectes que no s’han pogut resoldre en el passat. Mitjançant el meu treball com a psicoterapeuta, les persones que em consulten milloren en l’autoconeixement de la seva història personal, dels seus vincles familiars i d’aquelles situacions que han viscut que en el seu moment no es van poder elaborar i estan provocant malestar en l’actualitat. Entenc els símptomes com una expressió de malestar emocional que cal reconduir i treballar des de l’arrel.

Entenc el treball psicoterapèutic com un camí a recórrer, un viatge ple de canvis, en el que acompanyo les persones que em consulten per ajudar a assolir un millor benestar emocional.

OLGA ARMENGOL, Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta Col. 13744

Web personal: www.olgaarmengol.com
Xarxes socials: @olgaapsico
Formació i experiència professional: Linkedin
E-mail: info@olgaarmengol.com
Whatsapp: 636234258

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll hacia arriba
Enviar whatsapp
Et podem ajudar?
Hola, et podem ajudar?
Powered by