Capsis Vilanova

OLGA ARMENGOL

 

 

 

Psicòloga Col.legiada 13744 i Psicoterapeuta especialitzada en psicoteràpia  psicoanalítica/psicodinàmica i EMDR. Atenció psicològica a Infants, Adolescents i Adults. 

Treballo entenent cos i ment com una unitat en contínua relació. M’apassiona la meva feina, i m’agrada tractar cada persona amb la mateixa calidesa i qualitat amb la que m’agradaria que em tractessin a mi. La qualitat de la relació terapèutica, el rigor científic, la confidencialitat del tractament, i el respecte vers la persona i la seva individualitat son eixos que tinc molt presents. Entenc les dificultats emocionals i problemes com l’ansietat o la depressió com a símptomes directament relacionats amb la història vital de la persona. Mitjançant el meu treball com a psicoterapeuta, les persones que em consulten milloren en l’autoconeixement de la seva història personal, dels seus vincles familiars i d’aquelles situacions que han viscut que en el seu moment no es van poder elaborar i estan provocant malestar emocional i/o físic en l’actualitat. Entenc els símptomes com una expressió de malestar emocional que cal reconduir i treballar des de l’arrel per poder-los resoldre.

Entenc el treball psicoterapèutic com un camí a recórrer, un viatge ple de canvis, en el que acompanyo les persones que em consulten per ajudar a assolir un millor benestar emocional.

Formació

Em vaig llicenciar a l’any 2002 en Psicologia a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Durant els prop de 20 anys que poto exercint com a Psicòloga he combinat l’activitat i pràctica professional amb la vessant formativa. M’he format en pscicodiagnòstic i psicoteràpia al Hospital de Sant Joan de Déu, en les seves unitats especialitzades en trastorns de la infància i l’adolescència i a l’hospital de Sant Boi en les unitats d’adults Aguts i Sub-Aguts (2002-2006). M’he format en Psicoteràpia Psicoanalítica a l’Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica i la Universitat de Girona (2007-2012). Tinc un màster d’especialització en Primera Infància i Família per la Universitat de Barcelona (2017-2019), i sóc especialista en teràpia EMDR per l’Associació EMDR España, on realitzo formació continuada i supervisió (2018- fins l’actualitat).

OLGA ARMENGOL, Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta Col. 13744.

Olga Armengol Vázquez – Doctoralia.es
Scroll hacia arriba
Enviar whatsapp
Et podem ajudar?
Hola, et podem ajudar?