Què fem

Psicoteràpia

És un tractament basat en tècniques específiques i diverses, de naturalesa psicològica, reconegudes per la comunitat professional i científica. A partir de les manifestacions psíquiques, físiques o interpersonals del malestar humà, té com a objectiu primordial reduir el patiment i promoure canvis saludables. La psicoteràpia pot ser individual, familiar o en grup

– Psicoteràpia individual: infància i adolescència, joves, adults i gent gran

Espai directe i personal on el client pot expressar el seu malestar emocional al terapeuta. La relació terapèutica consisteix en una relació d’ajuda, en la que el client adquireix un rol actiu durant tot el procés.

– Teràpia de parella

El tractament de parella està orientat a ajudar les parelles  a entendre i resoldre els seus conflictes i/o millorar les seves relacions, restablint uns objectius comuns, així com proporcionant les eines necessàries per dur a terme els mateixos.

– Teràpia de grup

La intervenció es fa en un grup de pacients seleccionats a partir de certs criteris; el terapeuta s’encarrega de coordinar el grup, els integrants del qual s’ajuden entre ells per fer canvis i superar dificultats.

Espai psicopedagògic Sessions destinades a treballar de forma individual, les dificultats d’aprenentatge dels infants i adolescents. S’oferiran eines i estratègies per a poder assolir els coneixements acadèmics més adequadament.

Tractament farmacològic En alguns casos és convenient complementar el tractament psicològic amb un tractament farmacològic. La psiquiatra del centre treballa coordinadament amb l’equip de psicòlegs per poder fer una valoració diagnòstica conjunta i assolir els objectius terapèutics definits.

Tallers i xerrades: Ecologia Emocional, Gestió dels Conflictes, Identitat i Autoestima, Crisis Vitals, Sexualitat…

Desplaçat dalt de tot
Enviar whatsapp
Et podem ajudar?
Hola, et podem ajudar?