M. JULIA ACHILLI

M. Julia Achilli. Psicòloga Sanitària col. 22108. Màster en Terapia EMDR. Especialista en Neurofeedback.


Llicenciada en Psicologia al 2009 per la Universitat de l’Aconcagua, Argentina. Títol homologat a Espanya. Terapeuta EMDR per l’Associació espanyola de EMDR.

La meva formació original és psicoanalítica i, durant la meva experiència professional he continuat aquesta formació ampliant els meus coneixements en diferents àrees i escoles de la psicologia per optimitzar els meus recursos en el treball amb la particularitat de cada pacient.

Tinc àmplia experiència en el tractament d’adults, en trauma i instal·lació de recursos amb la tècnica EMDR i en psicologia de l’esport (la meva tesi va consistir en un treball de recerca en aquesta àrea, el qual es troba publicat a la biblioteca online d’accés general de la Universitat de l’Aconcagua). He coordinat i impartit un programa per embarassades al Centre esportiu VilarencAqua, Tarragona. Actualment treballo en aquest àmbit amb l’objectiu d’afavorir el vincle mare-fill, prevenir la depressió post-part i, orientar i assessorar en el puerperi.

M. Julia Achilli. Psicòloga Sanitària i terapeuta EMDR. Col·legiada en el col·legi oficial de psicòlegs de Catalunya nº 22.108

Desplaçat dalt de tot
Enviar whatsapp
Et podem ajudar?
Hola, et podem ajudar?