OLGA ARMENGOL

Psicòloga Sanitària Col.legiada 13744 i Psicoterapeuta especialitzada en EMDR i Psicoteràpia  Psicoanalítica.

Treballo entenent cos i ment com una unitat en contínua relació. M’apassiona la meva feina, i m’agrada tractar cada persona amb la mateixa calidesa i qualitat amb la que m’agradaria que em tractessin a mi. La qualitat de la relació terapèutica, el rigor científic, i el respecte vers la persona i la seva individualitat son eixos que tinc molt presents.

Les dificultats emocionals i problemes com l’ansietat o la depressió son símptomes directament relacionats amb la història vital de la persona. La teràpia és el mitjà per entendre i poder donar sentit al símptoma. Mitjançant el meu treball com a psicoterapeuta, les persones que em consulten milloren en l’autoconeixement de la seva història personal, dels seus vincles familiars i d’aquelles situacions que han viscut que en el seu moment no es van poder elaborar, i per tant estan provocant malestar emocional i/o físic en l’actualitat. Sanar aquelles ferides mal curades és l’únic mitjà perquè deixin de fer mal. 

Entenc el treball psicoterapèutic com un camí a recórrer, un viatge ple de canvis, en el que acompanyo les persones que em consulten per ajudar a assolir un millor benestar emocional, passant per l’autoconeixement i el creixement personal.

Formació

Em vaig llicenciar a l’any 2002 en Psicologia a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Durant els vint anys que porto exercint com a Psicòloga he anat ampliant la meva formació, entenent la professió com un procés d’aprenentatge continu. M’he format en psicodiagnòstic i psicoteràpia al Hospital de Sant Joan de Déu, en les seves unitats especialitzades en trastorns de la Infància i l’Adolescència i a l’Hospital de Sant Boi en les unitats d’adults Aguts i Sub-Aguts (2002-2006). Vaig continuar aprofundint en la corrent de Psicoteràpia Psicoanalítica a l’Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica i la Universitat de Girona (2007-2012). Posteriorment vaig especialitzar-me en Família i Primera Infància a la Universitat de Barcelona (2017-2019), i paral·lelament  m’estic formant com a terapeuta EMDR a l’Associació EMDR España, on realitzo formació continuada i supervisions periòdiques des de l’any 2018 fins l’actualitat.

Soc codirectora de Capsis Salut, on combino les tasques directives amb la psicologia sanitària: atenció individualitzada, orientació familiar, i formacions.

OLGA ARMENGOL, Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta Col. 13744.


Olga Armengol Vázquez – Doctoralia.es

Desplaçat dalt de tot
Enviar whatsapp
Et podem ajudar?
Hola, et podem ajudar?