Capsis Vilanova

OLGA ARMENGOL

 

 

 

 

 

Psicòloga Col.legiada 13744 i Psicoterapeuta especialitzada en psicoteràpia psicoanalítica/psicodinàmica i EMDR. Atenció psicològica a Infants, Adolescents i Adults. 

Em vaig llicenciar a l’any 2002 en Psicologia a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. M’he format en pscicodiagnòstic i psicoteràpia realitzant dos postgraus al Hospital de Sant Joan de Déu, amb pràctiques en les seves unitats especialitzades en trastorns de la infància i l’adolescència, i a l’hospital de Sant Boi en les unitats d’adults Aguts i Sub-Aguts. Arrel de la formació rebuda, em vaig especialitzar com a Psicoterapeuta Psicoanalítica a l’Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica i la Universitat de Girona. Darrerament he realitzat un màster d’especialització en Primera Infància i Família per la Universitat de Barcelona, i soc especialista en teràpia EMDR per l’Associació EMDR España, on realitzo formació continuada. 

M’apassiona la meva feina, i m’agrada tractar cada persona amb la mateixa calidesa i qualitat amb la que m’agradaria que em tractessin a mi. La qualitat de la relació terapèutica, el rigor científic, la confidencialitat del tractament, i el respecte vers la persona i la seva individualitat son eixos que tinc molt presents. Entenc les dificultats emocionals i problemes com l’ansietat o la depressió com a símptomes d’aspectes que no s’han pogut resoldre en el passat. Mitjançant el meu treball com a psicoterapeuta, les persones que em consulten milloren en l’autoconeixement de la seva història personal, dels seus vincles familiars i d’aquelles situacions que han viscut que en el seu moment no es van poder elaborar i estan provocant malestar en l’actualitat. Entenc els símptomes com una expressió de malestar emocional que cal reconduir i treballar des de l’arrel.

Entenc el treball psicoterapèutic com un camí a recórrer, un viatge ple de canvis, en el que acompanyo les persones que em consulten per ajudar a assolir un millor benestar emocional.

 

OLGA ARMENGOL, Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta Col. 13744

Web personal: www.olgaarmengol.com
Xarxes socials: @olgaapsico
Formació i experiència professional: Linkedin
E-mail: info@olgaarmengol.com
Whatsapp: 636234258

2 respostes a «OLGA ARMENGOL»

  1. Molt agraïda per com ens has ajudat. La meva filla ha fet un canvi impressionant gracies al treball que heu fet. Mai t’ho podré agraït prou.

  2. Moltes gràcies Marga! Ha estat un procés molt gratificant per mi també. Un plaer haver-vos conegut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot